Faits divers 14

2BC7D069-A41A-4793-87BF-29FF231FCD05

We schrijven 2014:

Breaking news: Gordon gaat door met de beëindiging van zijn zangcarrière. “Ik denk dat ik de komende 20 jaar wel bezig ben met stoppen. Heerlijk, al die commotie, die valse hoop!’

2018

Voorbeschouwingen, nabeschouwingen, tussenbeschouwingen, zelfs experts aan het woord tijdens de wedstrijd. Ik zou anders geen idee hebben wat er eigenlijk gebeurt. Dank! Zoveel hulp! Dank!

Vandaag overleed een stierenvechter aan zijn verwondingen. De Stier won dit keer. Voor een eerder dodelijk (menselijk) slachtoffer van deze wrede activiteit moeten we zo’n dertig jaar terug. Hoeveel stieren de afgelopen dertig jaar het leven lieten wordt niet vermeld…

2013

Las net dat de Koninklijke Bond van Roodkapjes toch bezwaar aantekent tegen de komst van de wolf. De druk op Teeven wordt opgevoerd. Die geeft geen krimp: ‘Dit is een zaak voor het ministerie van Landbouw, natuur en voedsel. De Roodkapjes moeten daar weze, als het gaat om natuur en als het gaat om voedsel.’ Die laatste opmerking schoot de Roodkapjes in het verkeerde keelgat.

Gelezen: “Mannen lijken soms behept met een zekere eensnarigheid, moeilijk af te brengen van een eenmaal ingeslagen denkpad”.


About this entry