Faits divers 7

E24F7127-02AE-4732-A28F-95F3EF7C190B.jpeg

Het praatprogramma Sturm & Van Bubbelgum, het beoogde kijkcijferkanon dat ons Pauw & Witteman moest doen vergeten en de late nite sjow te kakken ging zetten is er voor de eerste uitzending al mee gestopt. ‘Dat is een beproefde formule: stop op of vlak voor je hoogtepunt. Wat dat betreft doen we het nu al beter dan P&W’, aldus Sturm. De woordvoerder van de VARA was met stomheid geslagen toen we hem confronteerden met deze opmerkelijke uitspraak.

Facebook

Wat is toch weer veel gebeurd vandaag op mijn tijdlijn! Mensen hebben heel veel foto’s geplaatst, van papavers en vriendinnen, van het eiland Kos, van bruiloften en de VS, van buurmeisjes, van streekmarkten en dineetjes. Geweldig. dank, beste mensen, dat u dat allemaal met mij wilde delen. Ik heb een vervulde dag, het stemt me zeer tevree. Oh, op de valreep: iemand zag en hoorde een vliegtuigje of wat!

De Aarde heeft een obliquiteit van slechts 23,45°. Dan kunt u daar in het vervolg rekening mee houden, bijvoorbeeld als u een picknick plant of een fietstochtje.

Mei

‘In mei was er water, meer dan zat, hebben we dat al vast gehad’

‘De zomer die wordt droog en heet, zodat je de meimaand gauw vergeet’

‘Draag je in mei nog dikke truien, dan heeft de zomer heel veel buien’

‘Was de meimaand om te huilen, dan zul je ’s zomers ook moeten schuilen’

‘Is de meimaand koud en nat, dan wordt het met juni ook niet wat’


About this entry