Risotto!

Nog steeds lekker, zeker als het wat kouder wordt.

Crossandlink's Blog

Een paar weken geleden woonde ik een conferentie bij in hartje Londen, in de Holy Trinity Brompton, aan de Brompton Road, vlakbij Harrods. Als ik in Londen ben ga ik altijd naar de Food Halls van Harrods. Dit keer nam ik naast een paar mooie stukken Engelse kaas ook een worst mee, een prachtige Alejandro chorizo Magno. De worst komt uit Rioja, is gekruid met een milde pimentón de la Vera D.O.P. en heeft tien weken gerijpt. Dat proef je!

Natuurlijk is chorizo een heerlijke tapa. Maar deze gebruikte ik in een van mijn lekkerste risotto’s. Bij de kaas- en wijnwinkel waar mijn dochter haar zaterdagbaantje had kocht ik een blik fijne rijst, Acquerello Riso Carnaroli. Deze biologische rijst heeft een jaar gedroogd en heeft de fijnste smaak en textuur. Mijn ervaring is dat als je niet bezuinigt op de kwaliteit van de ingrediënten je de meeste kans hebt op…

View original post 371 woorden meer


About this entry