JuistWerk Café

P1110792

Dat valt niet mee, vandaag de dag, aan werk komen. Solliciteren is eerder een cursus zelfkwelling en hoe weet je nu of het werk je wel ligt? Iemand die met je meeloopt is dan welkom.

Op dinsdagavond 17 juni, om 20.00 uur, vindt er in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, het JuistWerk Café plaats. Gedurende een uur of twee wissel je onder leiding van een ervaren loopbaanadviseur ervaringen uit en breng je elkaar op ideeën. Johan Timmer, loopbaanadviseur van JuistWerk, zal van uit zijn jarenlange ervaring ideeën en tips aandragen. Het is een informele samenkomst, waar iedereen van harte welkom is. Er zijn geen kosten aan verbonden.

 Waarom in een kerk?

 Kerken zijn zich bewust van hun rol in de samenleving. Zelf zijn het vaak hechte netwerken, en dat is precies wat een werkzoekende vandaag de dag nodig heeft. Door activiteiten als JuistWerk Café spelen kerken een actieve rol als het gaat om werk.

 Werk, best belangrijk

 Het is het tweede dat je noemt als je met iemand kennismaakt, je noemt je naam en daarna zeg je wat je doet. Trouwens, zonder werk geen inkomen. Vrijwel iedereen ontleent ook een gevoel van eigenwaarde aan werk. Dus als je aan de slag wilt om (ander) werk te vinden, is zo’n soort bijeenkomst erg handig.


About this entry